Джони Деп: Стигнах толкова ниско, колкото можеше

23.06.2018 09:25 | Видян 2974 пъти

Джони Деп: Стигнах толкова ниско, колкото можеше

Джони Деп даде много емоционално и откровено интервю за Ролинг Стоунс, в което за първи път коментира депресията, в която изпада след раздялата с Амбър Хърд, последвалия фалит след сериозни финансови проблеми, наркотиците, алкохола, самотата...

Освен че губи Амбър след скандала с домашното насилие, Деп губи и богатството си от 600 милиона долара, за което вини бившия си мениджър.

„Най-лошото бе, че синът ми разбра от съучениците си, че баща му е останал без пари“, каза той.

След развода с Амбър пък изпада в тежка депресия, която обилно полива с алкохол и наркотици. Решил да се справи с болката, като тръгне на турне с групата си The Hollywood Vampires и започне да пише мемоари.

„Още със ставането сутрин си сипвах водка и започвах да пиша, докато сълзите не изпълнеха очите ми и вече не можех да виждам страницата. Опитвах се да разбера какво съм направил, за да заслужа всичко това. Винаги съм се опитвал да бъда мил с всички, да помагам, да съм искрен и верен на себе си“, казва той. Признава, че е злоупотребявал с лекарството метаквалон.

„Стигнах толкова ниско, колкото можеше. Имаше много сутрини, в които просто не исках да се будя“, казва още актьорът, без обаче да коментира информациите за домашно насилие.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !