Деси Слава е неузнаваема

22.06.2018 11:29 | Видян 2205 пъти

Деси Слава е неузнаваема

Деси Слава се завърна на сцената. Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката съобщи, че прекратява майчинството и се завръща на сцената. Едва 6 месеца след раждането на малкия Борис Деси реши отново да започне да пее.

„Липсвам ли ви вече…? защото вие на мен да…“, написа тя в социалните мрежа. Най-доволни от решението на поп фолк изпълнителката останаха нейните фенове. Те окуражиха певицата.

Според феновете не е важен външният вид, а гласовите възможности, а Деси не веднъж е доказвала, че има такива. „Ти си една необикновена певица! Имаш ангелски глас, красавице“, „Ти си една от малкото, които заслужават наистина уважението и обичта на публиката“, „Няма друга като теб! Чакаме с нетърпение хита на лято 2018“, „Друга като теб няма, Деска!!! Обичаме те!!!“, „Крайно време беше да се завърнеш, няма значение как изглеждаш, важен е гласът“, бяха само малка част от коментарите към снимка, с която Деси съобщи, че се завръща на сцената.

Първото участие на певицата след раждането беше вчера в София. Днес поп фолк изпълнителката продължава да радва своите фенове от столицата. Това, което изуми всички почитатели на Деси беше нейната перфектна фигура.

Дълго време поп фолк певицата се бореше с излишните килограми и дори се твърдеше, че е изпаднала в тежка депресия, защото не може да отслабне. За 6 месеца обаче, може да се каже, че Деси е постигнала истинско чудо и изглежда зашеметяващо.

С гръм и трясък поп фолк изпълнителката се завърна на сцената и остави всички без думи. Някои дори не успяха да я познаят и се зачудиха това наистина ли е Деси Слава, пише БЛИЦ. Цяла вечер комплиментите не спираха да валят. Такива поп фолк изпълнителката получи не само докато беше на сцената, но и в социалната мрежа.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !