Клаудия Кардинале е голямата звезда в нов сериал по bTV

20.06.2018 13:49 | Видян 2450 пъти

Клаудия Кардинале е голямата звезда в нов сериал по bTV

Една от най-обичаните италиански актриси Клаудия Кардинале е голямата звезда в новия сериал Салон за красота. Премиерните за България епизоди започват на 2 юли и ще се излъчва всеки делничен ден в 21:30 ч. по bTV. В италианската продукция участва и Джулиана де Сио, позната на българската публика от Октопод.  

Главната роля се изпълнява от Мануела Аркури, позната от излъчващата се в момента сага Убежище от грехове.  Родена е през 1977 г., фотомодел, актриса и водеща в РАИ, в пика на моделския си период Мануела е най-търсената италианка във виртуалното пространство. Започва кариерата си на 14-годишна възраст с участия във всевъзможни конкурси за красота. Била е сред 50-те най-желани жени в света в класация на сп. Макс.

ЗА СЕРИАЛА

Икономическата криза в Eвропа се отразява зле на малкото италианско градче Орвието, като Лука е принуден да затвори фризьорския салон там и да потърси нов начин за препитание. Той заминава за Рим заедно с новата си приятелка Лаура – фризьорка с финансови проблеми, която живее със своята внучка и нейните тийнейджърски драми.

В Рим Лука и Лаура се запознават с Джесика – разочарована от любовта на Сам млада жена, която се сприятелява с Франсоаз и симпатичната госпожа Джермана. Лука и четирите жени отварят нов фризьорски салон в центъра на Рим. Историята на новия им бизнес обаче е застрашена от стар враг на Лука – амбициозната Анализа Ботели.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !