Клои Кардашиян напусна Тристан

19.06.2018 11:35 | Видян 1871 пъти

Клои Кардашиян напусна Тристан

Клои Кардашиян се завърна у дома в Лос Анджелис заедно с малката си дъщеричка Тру.

След като излязоха наяве изневерите на Тристан Томпсън, риалити звездата роди по спешност и веднага след това искаше да напусне общото им жилище в Кливланд. Лекарите обаче забраниха на Клои всякакво местене и трябваше да мине време, за да се възстанови след раждането и бебето да порасне.

Явно това време е минало, защото Кардашиян се похвали, че се е върнала в къщата си в Лос Анджелис, при семейството си. Най-интересното е, че това се случва навръх Денят на бащата, който в Щатите се празнуваше вчера. Все пак младата майка отбеляза празника с кадър.

Двете дами бяха посрещнати с розови и бели балони, избрани Кайли Дженър и малката й дъщеря Сторми Уебстър. “Добре дошли у дома, Хлои и Тру… Сторми и Кайли ви обичат.”

“Цялото семейство е развълнувано, че Клои си е у дома и че всички ще се сближат и ще станат част от живота на Тру”, разкриват източник пред Е! News. “Ето защо направиха това голямо празненство за посрещането й.”

Интересно е, че на нито една от снимките го няма бащата на Тру –Тристан, но по всяка вероятност баскетболистът не придружава двете дами, тъй като цялото й семейство е настроено срещу него, след скандала с безбройните му изневери. Все още не е ясно и дали Клои и Тру се преместват за постоянно в Лос Анджелис или само временно.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !