Пит в Лондон за деня на бащата

18.06.2018 17:01 | Видян 2198 пъти

Пит в Лондон за деня на бащата

Брад Пит пристигнал в Лондон, където се намират неговите деца и бившата му съпруга Анджелина Джоли, която снима там втората част на „Злодеида“. Той бе забелязан да кара колело в чудесна физическа форма.

Пит е във Великобритания, за да се срещне с децата си, които са с майка си по време на нейните снимки. Именно поради тази раздяла отношенията между двамата екссъпрузи се обтегнаха.

Оказа се, че Джоли ще трябва да промени графика си и да позволи децата да прекарват повече време с баща си, за да не ѝ бъдат отнети родителските права.

Срещите на Брад с децата са жестоко регламентирани, отбелязва Daily Mail, в близките дни той може да се вижда с Пакс, Захара, Шайло, както и с близнаците Вивиан и Нокс по четири часа на ден. Най-големият син на Джоли и Пит – 16-годишният Мадокс може сам да избира.

От 27 юни до 1 юли актьорът ще има право да отведе децата в продължение на 10 часа, а след това от 8 до 14 юли срещата отново ще бъде ограничена до четири часа. От 21 до 29 юли той ще може да ги отведе в Лос Анджелис. По време на срещите в Лондон присъства и психолог.

В Лос Анджелис Пит е длъжен да посети специалисти заедно с децата. В края на юли той е длъжен да върне петте деца на майка си в Лондон, покривайки разходите за полета.

Следващото съдебно заседание по делото Джоли и Пит е насрочено за 13 август.

Източник на изданието отбелязва, че Брад е отличен баща. Той не говори добре за Анджи и смята, че е виновна за това, че той не се вижда достатъчно често със своите деца.

Изданието отбелязва също така, че Пит е прекарал с наследниците си именно Деня на бащата.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !