Виктор Николаев три пъти отказва брак

19.06.2018 15:23 | Видян 1538 пъти

Виктор Николаев три пъти отказва брак

Един от най-добрите телевизионери–Виктор Николаев, за трети път отказва брак с любимата си Людмила Железова, пише HotArena.

Това станало малко преди коледните празници. 38-годишния журналист за трети път казал „Не, нямаме нужда от брак” на спътницата си, която също е журналистка.

„Извадих късмет с нея и няма да се уморя да й го повтарям. Тя знае колко я ценя, макар все още да нямаме подпис в гражданското. Връзката ни е толкова хубава, че чак ме е страх да не я урочасаме с тези подробности”, обяснява Виктор.

Людмила остави кариерата си в БНР заради Николаев, но никога не е съжалявала заради това. През 12-те години съвместен живот именно тя е главата на семейството и пази любимия си от всякакви грижи и тревоги.

За да не обиди любимата си, Николаев пази в тайна и фактът, че половинката му е с 10 години по-голяма от него. Само най-близките знаели истината, че Людмила два пъти му е предлагала брак, но новинарят всеки път й отказвал.

„Така е, дори го направих за трети път, но това са интимни неща”, казва Николаев, пише „България днес”.

Първото предложение спътницата му направила, когато открила, че е бременна. Събрали се да живеят под един покрив след четвъртия месец от бременността й. Тогава Виктор отклонил предложението, като настоял да изчакат до раждането.

След раждането й обаче не отворил и дума по въпроса. 5 години по-късно Людмила отново предложила брак, но и този път Николаев казал „Не”. „Дара е нашата халка. Нямаме нужда от друга”, философствал телевизионерът.

Само преди няколко месеца, навръх Коледа, Виктор за трети път казал „Не” на любимата си. Но този път направи уговорката, че следващия път той ще е активната страна с предложението.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !