Дизайнерката Евгения Борисова за Гала и Сузанита: О, свещена тъпота

15.06.2018 17:25 | Видян 3313 пъти | Гласували 1

Дизайнерката Евгения Борисова за Гала и Сузанита: О, свещена тъпота

Известната дизайнерка Евгения Борисова е крайно потресена от гостуването на 15-годишната Сузанита и нейните родители Орхан Мурад и Шенай в „На кафе“ при Гала. В няколко публикации тя изрази възмущението си, а много души от шоубизнеса и извън него, подкрепиха твърденията й.

„Достатъчно съм умна и без да ходя на училище, достатъчно голяма и зряла съм на 14, имам фетиши и съм скандална“. В ефир седи разчекната на масата и си служи с жаргони и фамилиарничи. Гала я възхвалява ненужно и пада на нивото на необразовани и елементарни хора, а българинът гледа ли гледа тия помии денонощно. О, свещена тъпота! Долу това гадно предаване и това масово промиване на мозъци. Филмите на ужасите за затъпяването на човешката раса оживяват“, гласеше първият статус на Евгения, който предизвика вълна от коментари.

След това Борисова постави няколко важни въпроса, по които никой не взима отношение: „Защо толкова шум около едно развратно семейство и дъщеря им? Кой толкова много е заинтересован от това Сузанита да е популярна, въпреки че тя няма НИКАКВИ ДАННИ НА ПЕВИЦА И КАКЪВТО И ДА Е ТАЛАНТ? Как в България не се уважават законите, които са също валидни в ЕС , но не и в нашата държава. Защо децата на нормалните български семейства трябва да бъдат подвеждани и лъгани за някакъв прекрасен живот, който рекламирате чрез медиите с тази помия денонощно? Защо бащата на това момиче не отговаря пред закона, а сее разврат в обществото?“, беснее в мрежата дизайнерката.

Оказа се, че след думите си Евгения е получила обидни изказвания без покритие, „на ниво – никога не съм стъпвал в класната стая“. В дискусията й, вероятно със самата Сузанита, са замесени и трети лица, което още повече разгневи Борисова. Тя продължи темата в нов статус, като този път замеси и Гала пряко:

„Докато медии и телевизии дават ефир на такива получовеци, те ще имат самочувствието, че са в правилна посока и ще се мислят за значими. Обръщам се към госпожа Гала, която покани в своето предаване Сузанита и семейството и с въпроса: Горда ли сте с това интервю пред България и дъщеря си? Помогнахте ли на хората да се ограмотят чрез него поне малко? Как обогатихте битието на хората, които ви гледаха? Пак питам къде за бога са правовите органи и къде е надзора на СЕМ? Къде е защита на детето? Как не ви е срам? Геноцид срещу здравомислещите ли е това?“.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !