Енджи Касабие учи младежи на здравословно хранене

15.06.2018 14:55 | Видян 2000 пъти

Енджи Касабие учи младежи на здравословно хранене

Диетоложката на звездите Енджи Касабие ще разкрие тънкостите в здравословното хранене пред най-малките жители на град Хисаря. Лекцията на звездата, която се разписа с участие в любовния сезон на „Вип Брадър“ е част от програмата „Лятна младежка асамблея за здравословно хранене”, за която Жени Калканджиева и Цвети Николова, съвместно с фондация “Свобода от страха” подписаха договор с Министерство на младежта и спорта.

Освен Касабие, в чийто списък с клиенти влизат звезди от ранга на Силвестър Сталоун, в ролята на посланик на каузата ще бъде и фолк певицата Кали.

Проектът е комплекс от дейности и инициативи, обвързани с актуални нужди на младежката общност като превенция срещу храненето с вредни за здравето храни и напитки. „Ще стартираме с провеждането на 3-дневен форум в периода 15 – 17.06.2018г., който ще се реализира в град Хисаря и което ще събере 50 младежи на възраст 15-29 години. Участниците ще придобият познания за негативните последици от храненето с вредни храни, за разпознаване на вредните и полезни храни и за значението им относно поддържането на здравословно тегло“, коментират организаторите.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !