Ваня Щерева натиска Тото

14.06.2018 16:20 | Видян 3324 пъти

Ваня Щерева натиска Тото

Риалити звездата Ваня Щерева пак задиря победителя от ВИП Брадър Йонислав Йотов – Тото.

Те имаха кратък флирт в Къщата на Големия брат, но рапърът от  група СкандаУ бързо секна мераците за интимност на интелектуалката. Тогава той не искаше да си навлича гнева на дългогодишната си приятелка Яна Червенкова, но с днешна дата двамата са разделени и Щерева хитро се възползвала от този факт.

Ваня твърди, че приема Тото само като приятел, но за никого не е тайна, че има по-специален интерес към него. 47-годишната певица и писателка си пада по млади лъвчета и рапърът идеално покрива всичките ѝ изисквания и предпочитания в любен план.

Според запознати Щерева отдавна се опитва да вкара Йотов в леглото си и едва наскоро се отворила възможност да го прелъсти. Той се раздели с гаджето си Яна в началото на май и въпреки опитите да се върне при нея, чаровната блондинка била непреклонна. Тя няколко пъти хващала изпълнителя в изневярва и чашата на търпението ѝ преляла. Хубавицата била категорична, че няма връщане назад, макар че Тото ѝ посвети песен, в която я моли за прошка.

Точно тогава се намесила Ваня и предложила „приятелско” рамо на Йонислав, за да го утеши след раздялата, издават хора от обкръжението им. Наскоро свидетели ги заварили в популярно столично заведение и отношенията им изглеждали по-близки от обичайното.

„Тя непрекъснато се увърташе около него и явно му се натискаше. Бяха облечени с еднакви бели блузи и си тръгнаха заедно. Дали е станало нещо повече след това можем само да гадаем”, докладват очевидци.

В светските среди упорито се шушука, че Щерева е здраво хлътнала по рапъра и прави всичко възможно да спечели симпатиите му. Преди време тя му помогна в търговията с рекламни тениски на СкандаУ, които лично продаваше на сергия в НДК. Всяка година Ваня организира изложението Хендмейд Фест и предлага свои ръчно изработени продукти, но последния път акцентира най-вече върху фланелките на Тото, пише седмичник.

Говори се, че изпълнителят приемал Ваня по-скоро като приятелка и в последно време ѝ споделял подробно за несполуките в личния си живот. След като останал без гадже, той се срещал по-често с Щерева и искал любовни съвети от нея. Тя пък умишлено го поучавала да се радва на свободата си и да се забавлява, а не да се събира отново с Яна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !