Паник атаките на Емилия се върнаха

14.06.2018 16:36 | Видян 4722 пъти

Паник атаките на Емилия се върнаха

Емилия не може да дойде на себе си след смъртта на доведения си син Феди.

Познати на певицата разказаха пред Уикенд, че нервите ѝ са напълно съсипани и това е върнало паник атаките, които я тормозеха по време на връзката ѝ с Коко Динев.

Звездата толкова дълбоко преживявала трагедията със сина на годеника ѝ Жорж Башур, че не спирала да плаче денем и нощем. Макар да няма кръвна връзка с момчето, тя го била приела почти като свое дете и скърбяла като родна майка.

Чувствала се виновна, че е позволила Феди да седне зад волана, ужасявала се при мисълта, че самата тя е можело да загине и да остави двете си малки деца сираци. Освен това се притеснявала от магии, чудела се дали нещастието в семейството не е знак, че трябва да се раздели с Жорж, през главата ѝ минавали всевъзможни черни мисли, суеверия и опасения.

Шокът от катастрофата, скръбта от загубата на момчето и тревожните мисли върнали паническите атаки, които преди години тормозеха Емилия. Тогава обаче певицата взимаше антидепресанти, за да се справи с проблема. Говори се, че сега била бременна от Башур и хапчетата можело да навредят на бебето. Затова се налагало да се оправя без медикаменти.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !