Емануела за бившия: Той не може да бъде никакъв пример за сина ни

12.06.2018 14:17 | Видян 3063 пъти

Емануела за бившия: Той не може да бъде никакъв пример за сина ни

Емануела бе гостенка на Гала в На кафе и обясни на длъж и на шир взаимоотношенията си с настоящата си половинка Мартин и с биологичния баща на последното ѝ дете. Докато в любовната ѝ връзка търпи постоянен прогрес, то с таткото на Мити търпи пълно фиаско.

Водещата запита брюнетката дали няма затишие в комуникацията ѝ с Митко Динев и дали са достигнали до нормални отношения, каквито разделените родители на едно дете се предполага, че трябва да имат.

„Няма как да има затишие. Не може… Изпитваме много голяма неприазън един към друг. Сега там са си добре, да е жив и здрав, да си се занимава… Баща му също е доволен, има си снаха – медалистка на спорта, ли, какво беше там…“, отсече певицата.

След което Гала я прекъсна с въпроса дали приятелката му е спортистка, на което Емануела отвърна, че е майсторка на спорта, но на друг вид спорт, след което двете избухнаха в смях, пише Хотарена.

Изпълнителката добави, че там, при фамилията, характер като нейния не може да вирее. Може само ако е жена, която, като излезе и от единия до другия край на Влас, трябва да се поздави с поне 100 баджанаци. В такъв случай става за снаха на Диневи. Но известни изпълнителки като пайнерката, при това с мнение, не се приемат.

Гала я завърна към близкото минало, в което Емануела твърдеше, че Митко Динев е добър баща. „Това беше първата година, наистина не мога да отрека, ще ми е грях на душата. Той е ставал и вместо мен му е правил пюретата. Даже ги правеше на пара. Интересуваше се. Звънеше на познати, които имат малки деца, за да му дадат съвет. Нямаше никакъв проблем. А след това какво му стана… Повлия се от баща си ли… Не знам“, сподели тя.

Изтъкна, че сега, когато е с Мартин, има обект за сравнение: „Гледам на какви неща Мартин е научен, за мен той е син, с който родителите трябва да се гордеят. Докато там… то си е направо жив срам…“.

Певицата потвърди, че е изпратила всички изследвания на Мити на татко му с непоносимостта му към някои храни, както HotArena първа писа. След като Динев му е дал яйца, детето се е прибрало с разстройство и са обиколили няколко лекарски кабинета.

Пайнерката обясни, че след като са се разделили с Митко, той не е виждал детето си първоначално по около 3 месеца, през които тя е ходила до морето и не е спирала да му пише SMS-и с въпроси от типа: „Ще дойдеш ли да видиш детето? Кога ще дойдеш да го видиш?“. После е имало период от пет месеца, в който таткото въобще не се е интересувал от малкия.

През това време те са си пускали статии колко добре се грижат за Мити, когато е при тях, тъй като се ръководели от сентенцията на Радой Ралин „С гъза си рози накичи, насраното да не личи“.

Динев се е обадил на нейни приятели и им казал, че няма да си развали живота заради детето или Емануела. След като завела делото за правата, обаче, той подел друга стратегия и започнал да обяснява как иска да вижда Мити и колко го е грижа за него.

Според нея биологичният му татко не може да му даде никакъв мъжки пример, освен как да унижава жените или как да се издигат на пиедестал „разорани ниви“…

Преди да захванат темата за Митко Динев, Емануела похвали настоящата си половинка Мартин, който Мити търси винаги за помощ, когато майка му не е наблизо. Певицата не се притеснява от този факт, тъй като смята гаджето си за много възпитан мъж, който има какво хубаво да покаже на сина ѝ и който винаги е до тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !