Венета аут от Папараци, връщат Николета

12.06.2018 12:46 | Видян 3133 пъти

Венета аут от Папараци, връщат Николета

Упорити слухове из коридорите на Би Ти Ви гласят, че скандалната водеща Венета Райкова отново ще бъде натирена от телевизията.

Сезонът на Папараци приключи, а от есента таблоидът ще има друга водеща. Говори се, че Николета Лозанова отново ще седне на стола като водеща.

Макар че Николета Лозанова отнасяше твърде много хейт за уменията си като водеща, нейната заместничка Венета Райкова се оказа по-голям провал.

„Как може журналист с толкова години стаж и претенции за светило в бранша да се излага по този долен начин. Толкова ѝ личи, че чете от аутокю-то, дори срича, че дразни слуха на зрителя. Затова много хора спряха да гледат предаването“, казва един от разочарованите зрители.

На този етап твърденията за връщането на Николета Лозанова са само спекулации. По всичко личи, че водещата я чака тежко лято. Нейни колеги я съжаляват, че го е закъсала финансово и няма да има с какво да се издържа, след като се разведе с мъжа си.

След успешните години като водеща на Горещо никак не ѝ върви в това начинание. Какво ли не захваща, но не може да догони рейтинга на Горещо. Обиколи всички телевизии и вече никъде не я искат, пише Шоу.

Този път Райкова ще трябва да се раздели завинаги с телевизионната си кариера и да насочи силите си към книжките, които пише в последните години и се моли да се купуват, за да може да печели от тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !