Наум Шопов в подготовка за Тунинг шоу 2018

11.06.2018 13:56 | Видян 2460 пъти

Наум Шопов в подготовка за Тунинг шоу 2018

Звездата от Откраднат живот се впусна в екстремно преживяване с най-атрактивните дрифт пилоти в България - Mirafiori Team. На BMW Festival в Пловдив Наум Шопов изпълни една от своите големи мечти, както и на хилядите автомобилни фенове и маниаци – да се вози на дрифт със Стефан Цанков – Арчи, както и да се срещне отблизо с двукратния ни европейски шампион Александър Язов – Матрицата.

Младият актьор отдавна е фен на автомобилните спортове и все повече започва да изрязява това си своe увлечение. Само след седмица предстои най-мащабното автомобилно събитие в България – Tuning Show 2018. А любимецът ни от екрана има специална роля в събитието, което ще се проведе на 16 и 17 юни в Интер Експо Център.

Организаторите не издават подробности, освен че известният ни като д-р Тасев ще сбъдне още една от своите мечти – ще се учи на дрифт. Професионалните атлети и инструктори на Mirafiori Academy, познати с високото си ниво на професионализъм и призови места в България и Европа, ще предадат своите познания и дрифт тайни не само на Наум Шопов, но и на част от посетителите на шоуто.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !