Шефът на Дисни напусна заради секс тормоз

10.06.2018 10:22 | Видян 1977 пъти

Шефът на Дисни напусна заради секс тормоз

Директорът на Дисни Джон Ласитър ще напусне студиото месеци, след като екипаът му го обвини в неправомерно поведение, предава Би Би Си.

Режисьорът на Играта на играчките заяви, че ще напусне още през ноември миналата година, кога беше обвинен, че хората не се чувстват комфортно, когато той им дава „нежелани прегръдки”. Господин Ласиндър заяви, че иска да напусне Дисни в края на годината, за да може да се фокусира върху „нови предизвикателства”. 

Обвиненията срещу Ласидър се базират на разследване на списание Холивуд Рипортър, което описа режисьора като „модел за докладвано неправомерно държание от страна на служители на Дисни и Пиксар”. 

По това време Ласидър се извини за неговите „грешки” и тези „които са получавали това, "което накрая се оказва нежелани прегръдки” и заяви, че това е било „добронамерено”. Други източници твърдят, че той е бил известен с това, че „целува, сграбчва и прави коментари”. 

В изявление той казва: „Последните шест месеца рефлектираха на моят живот, кариера и лични приоритети”. „Аз реших, че краят на тази година ще е точният момент да започна да се фокусирам върху новите си креативни предизвикателства”, споделя още Ласитър. 

Той се присъединява пред 2006 г., когато Дисни купува Пиксар, където той е съосновател. Преди това Ласитър е режисьор на хитовия филм Играта на играчките, който излезе на големия екран през 1995 г. и е движещата сила зад анимации като, Колите, Търсенето на Немо, Уол-Е, В небето и Замръзналото кралство.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !