Есмер заприлича на призрак

08.06.2018 17:41 | Видян 4089 пъти

Есмер заприлича на призрак

Доскорошната съпруга на Благой Георгиев - Eсмер, не прилича на себе си след раздялата си с родния футболист. Професионалната танцьорка на аржентинско танго винаги е била слабичка, но в последните месеци е свалила още килограми и е заприличала на анорексичка.

Освен това смени и визията си, като се боядиса руса. Видът ѝ обаче плаши дори нейните верни почитатели, които под всяка нейна публикация в Инстаграм ѝ пишат да се вземе в ръце.

“Много си отслабнала, не приличаш на себе си”, “Главата ти е станала несъразмерна с тялото” и “Русото не ти отива, стани отново брюнетка”, са само малка част от негативните коментари под последните снимки на Есмер в социалните мрежи.

Есмер и Благой се разделиха през март по взаимно съгласие. След развода татарката си върна моминското име Омерова. Тя ще отглежда синът им Елай. На раздяла Георгиев остави на бившата си любима половината от придобитото по време на брака имущество - ресторант в центъра на Москва, клиника за естетична хирургия и апартамент.

Благой Георгиев има две деца и от бившата гимнастичка Христина Витанова. След завръщането си в България той живее като ерген и се е отдал на нощни забавления.

Източник: Спортал

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !