Тръмп бесен, че не може да гледа порно в Белия дом

08.06.2018 14:54 | Видян 1860 пъти

Тръмп бесен, че не може да гледа порно в Белия дом

Президентът Доналд Тръмп е разстроен, че не може да гледа порно в Белия дом, твърди новинарката Мика Брзезински.

"Познавам човек, който неотдавна е говорил с Доналд Тръмп за живота в Белия дом, и най-голямото му оплакване е, че не му е позволено да гледа порно", каза Брзезински. Тя направи спорните коментари за MSNBC Live в четвъртък, където бе гост.

Новинарката критикува думите, които адвокатът на Тръмп Руди Джулиани употреби по адрес на порно звездата Сторми Даниълс. Сторми продължава да трупа слава, след като се разчу за предполагаемата й аферата с президента на САЩ, случила се през 2006 г. Тя твърди, че личният адвокат на Тръмп й е дал $ 130,000, за да мълчи за връзката.

"Лицемерието е удивително", каза Брзезински. По думите й самият Тръмп се появява в софт порно на Плейбой през 2000 г, а през 2003 г. Тръмп казал на телевизионния водещ Хауърд Стърн, че с Мелания са гледали секс касетата на Парис Хилтън. Новинарката осъди коментара на Джулиани, който заяви, че не уважава Даниълс, защото е порно звезда. "Не мога да уважавам порно звезда по начина, по който уважавам жена с кариера, истинска жена или жена, която ... няма да продаде тялото си за сексуална експлоатация", каза той.

Мика нарече Джулиани "прасе", като посочи, че неговите коментари "накараха кръвта ми да заври".

"Това не е Америка, която ние и аз се опитваме да направим за жените. Имаме много дълъг път, за да оценим истинската им стойност. Президентът и неговият адвокат ни върнаха десетилетия назад", каза тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !