Синовете на Плевнелиев на нож с Деси Банова

09.06.2018 09:19 | Видян 3001 пъти

Синовете на Плевнелиев на нож с Деси Банова

Синовете на Росен Плевнелиев посрещнали със смесени чувства новината, че баща им ще има ново бебе. Това сподели самата Деси Банова пред Гала.

Младежите вече са в пубертета и типично за възрастта им се вълнуват единствено от момичета и видеоигри, заради което не били особено очаровани от новината, че баща им третата му жена имат дете.

Когато лекарят потвърдил новината за бременността Банова се притеснила сериозно. Тя искала по възможно най-деликатния начин да съобщят с Плевнелиев на децата си, но успели да се справят със ситуацията, пише „Телеграф”.

Преди дни Деси Банова отново заля тв аудиторията с разкази за състоянието си. „Този младеж отсега ме мъчи. Много лошо ми беше по време на цялата бременност”, споделя още Банова.

Тя разкри също така, че не е мислела да има повече деца, но Плевнелиев я накарал да размисли.

„Росен е много щастлив, защото след най-тежката загуба в неговия личен живот, Господ го дарява отново с детенце. Чисто егоистично аз не мислех да имам повече деца.

Но той каза със сълзи на очи, че след тази тежка загуба би искал да има още едно детенце... Случи се почти веднага.

Росен е много смел, би искал да присъства на раждането. Аз съм малко със смесени чувства, това ще ме притесни по някакъв начин”, признава още Банова.

Тя сподели, че са избрали име на бебето, но то не е покойният й баща. От суеверие водещата предпочита да не го кръщава на дядо му.

Също така смята да запази и фамилията си, като приеме тази на Плевнелиев с тире.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !