Виктор Николаев по спешност в болница

08.06.2018 13:22 | Видян 1802 пъти

Виктор Николаев по спешност в болница

Проблеми с бъбреците изпратили Виктор Николаев в болница.

Докато си мнозина мислеха, че си е взел 3-седмичен отпуск, за да разпуска на някой плаж, то се оказа, че по-голямата част от времето той прекарал на болнично легло.

На 17 май журналистът за последно се появил на работа, а още на следващия ден бил приет лечебното заведение. Негови колеги от Нова телевизия разкриват, че му била извършена наложителна интервенция, която според специалистите не търпяла отлагане. Възстановителният период обаче се оказал по-дълъг, отколкото Виктор предполагал, и затова решил, че е по-разумно да си остане у дома, понеже състоянието му не позволявало да си върши адекватно задължения, писа „Ретро“.

Предварително той споделил на екранната си партньорка Аделина Радева за здравословните неволи, а тя от своя страна се притеснила не само за него, а и за себе си. Тъй като все още б твърде плаха и разчитала на Николаев за по-напечените ситуации в ефир, помолила начални в някои от дните да й пращат подкрепление, за да се чувства по-спокойна. Така в последните седмици често се случва Богомил Грозев да води част от рубриките на „Здравей, България“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !