Любо Нейков на тайна среща с Милото

08.06.2018 12:39 | Видян 1483 пъти

Любо Нейков на тайна среща с Милото

Любо Нейков си организира тайна среща с Калин Сърменов. Двамата титани на българския театър и кино бяха забелязани в столично заведение.

Звездите договаряли подробности около постановката „Скакалци”, в която участват звезди от „Комиците”, както и други съвместни проекти. Те дори обсъдили евентуално съвместно турне между Нейков и компания в Сатиричния театър.

За да съгласува евентуалните дати за представленията, Нейков пожелал да ги запише. Той записал информацията на салфетка, която грижливо прибрал след това.

Прави впечатление, че актьорът е пропушил отново. Лекарите му бяха забранили цигарите и алкохола заради наднорменото тегло, но очевидно той не е могъл да устои на изкушението.

Въпреки това показва въздържание и не употребява високоградусови напитки, а само минерална вода. Милото също кара на безалкохолни напитки, но Сърменов определено беше по-ангажиран с разговора.

През цялото време той ръкомахаше и говореше на висок тон, а накрая двамата напуснаха заедно заведението, пише „България днес”.

След раздялата им Нейков остана на спирката за тролея, но не за да чака градски транспорт, а за да извика шофьор, който да го вземе и да го откара към следващата задача от работния му ден.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Няма коментари към тази новина !