Диана Любенова се събра с мъжа си

07.06.2018 10:36 | Видян 2577 пъти

Диана Любенова се събра с мъжа си

Диана Любенова е на върха на щастието – Лес Уелдън се завърна при нея и момиченцето им, след като дълго време бяха разделени.

Актрисата и ТВ водеща го доведе на церемонията по раздаването на Аскеерите във Военния театър, за да демонстрира пред гилдията, че вече не е самотна майка и продуцентът отново е влязъл в правилното семейно русло, писа „Галерия“.

Американецът с бразилска кръв явно е помолил за прошка красавицата от Видин. От години се говори, че Уелдън отказва да се разведе с американската си съпруга, от която има и дете, и която при юридическа раздяла напълно законно ще сложи ръка върху половината му авоари, които възлизали на около 59 млн. долара. А пък Диана иска да се види като булка и не се е отказала все още от тази си мечта. Хубаво е, че умее да чака, но може и да се размине със сватбата.

Лес работи с български киноцентър и често е ангажиран със снимки на световни звезди в него. Когато има свободно време обича да разтяга сладки раздумки с Ицо Стоте манекенки. Двамата навремето дори бяха съдружници в развлекателния бизнес, който набързо разтуриха, но пък съумяха това да не повлияе на приятелството им.

Именно Сираков е и човекът, който успокоява Диана, когато тя остава в родината без Лес и се чувства изоставена.  Башар Рахал ги запознава на вечеря, на която потъват в разговор близо 3 часа наред. После той изчезва за 8 месеца. Когато отново се завръща у нас, Уелдън и се обажда и оттогава са неразделни, тръбеше Любенова.

Светските хроникьори обаче декларират, че двойката е преминала не през една, а през няколко раздели. Не са известни всички причини, но се говори, че една от тях е тази, че Лес държал двете му семейства и двете му щерки от различните майки да не поддържат контакт. И отказът му да се разведе с американската му съпруга допълнително изнервяло Диана. Е, явно му е простила, след като отново са се събрали.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !