София и Скот се събраха след двудневна раздяла

06.06.2018 15:56 | Видян 1715 пъти

София и Скот се събраха след двудневна раздяла

Скот Дисик изглежда наистина е неустоим чаровник. След като дълги години бе в обятията на Кортни Кардашян, която е и майка на децата му, 35-годишната риалити звезда успя да улови в мрежата си и 19-годишната София Ричи, която дори му прости изневяра.

Хубавецът бе забелязан в компанията на мистериозна блондинка, което разби сърцето ѝ и под натиска на легендарния си татко Лайънъл Ричи, който я заплаши да я остави без наследство, тя го заряза за рекордните 2 дни!

Тази седмица обаче София се е завърнала в прегръдките на Скот и папараци я уловиха да обядва с него в Малибу, пише E! News.

Източник разкри пред медията, че тя не спирала да се усмихва и била много щастлива. Самата млада дама също се похвали, че пак се е събрала с любимия си като качи стори в Instagram, на което позира в прегръдките му, а в самия кадър е написала думата „Цяла“.

„Лайънъл и цялото семейство на София я насърчаваха да се раздели с него и са много разочаровани от събирането им. Скот ѝ се помоли да се върне при него, обясни ѝ се в любов и ѝ обеща да оправи всичко помежду им. Той е много добър в това да я убеждава, че се е променил и че тази промяна е в резултат на нейната любов“, сподели още източникът и добави:

„Тя се чувства отговорна за него и иска да му помогне. Много иска нещата между тях да потръгнат и е готова на всичко, само и само това да стане“.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !