Защо Венета Райкова не прилича на себе си?

05.06.2018 17:16 | Видян 2955 пъти

Защо Венета Райкова не прилича на себе си?

Венета Райкова се е стопила от работа и напрежение в последните седмици.  Бившата телевизионна водеща и настояща писателка здравата е залегнала над задачите си и няма време да си обърне никакво внимание. Покрай всичко тя е започнала да забравя да се храни и е останала едва 47 килограма.

„Когато ме погълне работа, нямам никакво време за хранене. Понякога даже посред нощ ми хрумва нещо и бързам да го запиша, преди да съм го забравила”, отбелязва журналистката.

Следващият ѝ роман трябва да излезе на пазара след няколко месеца и по него все още има доста работа. За това пък водещата вече размъти водата и намекна, че в съдържанието му ще има много провокации към нейни бивши колеги. Някои от тях вече бяха ужилени, а имената им макар и не разобличени в романа, не останаха тайна за почти никого.

„Държа да отбележа, че всичко в книгите ми е художествена измислица”, постара се да се презастрахова на няколко пъти Райкова, но без успех. Вече всичките ѝ фенове са наясно, че зад привидно измислените сюжети, Венета описва живота си в светските среди, пише Blife.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !