Валериева прави групов в Дубай

05.06.2018 15:02 | Видян 3047 пъти

Валериева прави групов в Дубай

Моника Валериева за пореден път доказа, че може да се справя сама с живота, макар и с цената на „специфичен“ труд, изискващ интересни умения.

Новината е, че бръмчалката от Дупница се отдава на ласки в компанията на световния топ модел Ксения Дели и дъртия ѝ съпруг – милиардера Осама Фати Рабах Ал-Шариф, пише Таблоид. Близка приятелка на плеймейтката завистливо подшушна, че Моника прави сериозен кеш от любовните си разходки до Дубай, където скача в леглото със супермодела и мъжа ѝ - собственик на холдинга Амирал Осама Ал-Шариф.

Египтянинът се ожени за 26-годишната красавица от Молдова през 2016г. в Санторини, като партито му струвало 1 милион евро. Младото семейство си падало по груповите изпълнения с жени и тук на помощ идва Моника Валериева, която се запознала със своята „работодателка“ в социалните мрежи.
В профила на Моника се вижда ,че брюнетката доста често коментира фотоси на сексапилната молдованка.

“Виждат се в Дубай, в интерес на истината Мона не се фука, че е ескорт на семейство Шариф, но какво друго можеш да правиш в компанията на такава красавица като Ксения и приказно богатият ѝ съпруг“, злобее уж близка приятелка на силиконовото чудо от Дупница.

Слуховете за уменията на Моника Валериева вече се ширят далеч от пределите на Дубай, където тя е доста популярна сред мургавите богаташи там. Те пък я препоръчват на свои авери. Запознати с професионалните ангажименти на Мона разкриват, че паралия от Дубай е препоръчал Валериева на свои приятели-араби в Лондон. Там тя се вихрила няколко дни и за усърдието си прибрала 5000 долара. За турнето ѝ в Лондон се носят легенди в светските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !