Бащата на Бербо заживя с любовница

01.06.2018 15:03 | Видян 1552 пъти

Бащата на Бербо заживя с любовница

Иван Бербатов се е преместил да живее в София заедно с любовницата си Нора, издават близки до семейството.

Бащата на Бербо имал няколкогодишна връзка с тайнствената дама, която навремето се правела на първа дружка на бившата му жена Маргарита.

Нора и нейният първи съпруг били семейни приятели на Бербатови, а двамата мъже другарували още от времената, когато били активни футболисти, пише Ретро.

След като обаче Иван и Нора признали, че са интимни, отношенията им се разтрогнали. Според запознати мащехата на Митко била съвсем обикновена жена, която дълги години била чиновник в енергоразпределително дружество.

Баща му пък не крие, че от доста време е безработен и за нуждите му се грижи неговият син. Неотдавна той сопдели, че Димитър му давал по 6 хиляди месечно като с подобна сума помагал и на майка си Маргарита, която към момента е директор на дом за стари хора в родния на фамилията Благоевград.

Иван и Маргарита се разведоха скандално през 2015 г. след 34-годишен брак. В последните 15 години от него живеели разделени и всеки си имал собствен личен живот. Комуникацията им се свеждала до минимум, като Маргарита дори била против синовете ѝ да се срещат с биологичния си баща. Молбата дошла от Иван, а Марги повече от година го въртяла на шиш и не се явявала на заседанията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Блъснаха колата на Алекс Сърчаджиева

Актрисата Алекс Сърчаджиева е претърпяла пътен инцидент...

Снахата на Аня Пенчева живее втори...

Тежка катастрофа е преживяла снахата на Аня Пенчева...

Няма коментари към тази новина !