Поли Генова купонясва с кауза в СУ

31.05.2018 16:21 | Видян 1809 пъти

Поли Генова купонясва с кауза в СУ

Музикален поздрав към студентите от Софийския университет ще отправи Поли Генова утре  вечер. Певицата ще се включи в благотворително събитие на Студентски съвет под надслов „Купонясвай с кауза“, което ще се проведе в Ректората.

По повод Деня на детето малки и големи ще събират средства за разширяване на единствения дневен център за деца с аутизъм, който отваря врати безвъзмездно. Деян Каменов, по-познат на меломаните като Дидо от D2, също ще отпусне глас за няколко парчета по време на партито.

Изпълнителката на If Love Was A Crime и рокаджията ще имат шанс да демонстрират уменията си по шах, тъй като събитието ще стартира с бордови и ролеви игри по случай празника.

Всеки може да посети събитието, а входът е 5 лв., като желаещите могат да дарят и повече. Организаторите дават заявка за още приятни изненади, които засега се пазят в тайна. Студентите се стремят да съберат сумата от 20 000 лв за разширение на центъра, който е посещаван от 25 малчугани дневно, с надеждата броят им да се удвои. Със събраните средства ще изгради и оборудва сензорна зала за ерготерапия, зала за музикотерапия и помещение за групова специализирана терапия.

Не за първи път Поли и Дидо протягат заедно ръка към децата с аутизъм на благотворителен концерт. Преди време двамата изпълнителите застанаха редом до Любо Киров, Дара, Коцето Калки и вокална група „Бон-Бон“, за да изнесат безплатно шоу пред сградата на НДК, която светна в синьо в подкрепа на каузата.

Междувременно чаровната блондинка се радва на успешното си представяне в сериала „Скъпи наследници“, където разклати любовната идилия на екранните радио водещи Поля и Чочи. В същото време Дидо направи актьорския си дебют в рамките на уебсериала на Ники Илиев „Килерът“, където героят му стопанисва мистериозна хижа.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !