Станислав e новият MasterChef на България

30.05.2018 09:59 | Видян 2865 пъти

Станислав e новият MasterChef на България

Сладка баница с модерен прочит донесе голямата награда на Станислав Райчев на финала на  MasterChef. След оспорвана битка между пожарникаря и юристката Цветомира Ванчева, която остана на една щипка сол разстояние от заветното първо място, десертът се оказа решаващ.

Станислав, който ще остане в историята на кулинарната надпревара с докачливи изрази като „А, не бе, вафла!“, грабна чека за 100 000 лв. и си осигури обучение в Le Cordon Bleu в Лондон. Наградата му връчи лично шеф Емил Минев, който ще му преподава в престижния институт.

„Превъртях играта. Най-големия съм!“, бяха първите думи на Райчев.

Победата на 32-годишния бургазлия бе заслужена, но трудна. Последната битка в актуалния сезон на предаването стартира с тримата финалисти, които трябваше да впечатлят журито с амюз буш. Юристът Николай Немигенчев не успя да изпълни заявката си да остави на Лео Бианки и шефовете Андре Токев и Петър Михалчев „траен спомен с божествен вкус“ и отпадна.

Цвети се класира за решаващия двубой с азиатска, вегетарианска и месна хапка,  подправени с изненадващо подходящ сос от кайсии. Станислав отправи поклон към журито, приготвяйки по една специфична хапка за Бианки, Токев и Михалчев – съответно италианска, френска и азиатска.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !