Симона Загорова: В момента нямам нужда от гадже

29.05.2018 16:40 | Видян 2724 пъти

Симона Загорова: В момента нямам нужда от гадже

Преди броени дни Симона Загорова представи своя летен проект, който е с актуално звучене, танцувален ритъм и в клипа към който щерката на Глория е с провокативна визия. Това се възприе като рязка промяна на девойката по отношение на стила ѝ.

Симона разказва пред репортер на в. Шоу, че наистина песента ѝ Горе, горе е доста смела крачка, тъй като предишните ѝ парчета се различават от това. Споделя, че този стил ѝ допада и че смята да бъде различна във всеки свой следващ проект.

На въпроса „дали се харесва като по-нахаканата мацка“, каквато го играе в новото си видео тя отговаря, че това е някаква вътрешна сила, която притежава всяко момиче. „Определено се отпуснах на този клип, не мислех много. Винаги обаче съм била в нормални граници, не съм прекрачвала това. Трябва да има провокация, но съм против простотията“, отсича звездната наследница.

Категорична е, че няма да стигне до нивото на провокация, на което се намира Гери-Никол, тъй като Симона не е толкова смела като нея.

Колкото до отношението на майка ѝ към новия ѝ проект, Заговора разказа, че Глория не е искала да вижда клипа предварително, а да го зърне за пръв път на самата промоция и да остане изненадана: „Беше ми интересно как ще реагира. За мен най-голямото богатство и щастие е, че видях цялото си семейство да са буквално „горе, горе“ – през цялото време танцуваха и ми се радваха. Това беше мечтаната реакция“.

След промоцията Глория ѝ заявила: „Симона, за първи път те виждам толкова смела, но се радвам, че възпитанието и акълът не ти позволяват да прекрачваш границата на провокацията и всичко да бъде в нормално ниво. Прави модерни парчета, които се търсят в момента, но никога не изневерявай на себе си“.

Колкото до любовния живот на младата певица, тя държи да се знае единствено това: „Ще кажа само, че в момента съм много щастлива и нито интимната любов или връзка с някого са виновни за това. Прави ме щастлива пеенето и в момента любовта съм я оставила на заден план, гледам си кариерата. Не обичам хората да знаят за личните ми отношения. Нека се интересуват от работата ми, другото е излишно. В момента не ми трябва връзка и сериозни отношения, имам други приоритети!“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !