Емилия: Отиде си Феди, едно обичано дете!

28.05.2018 11:21 | Видян 3328 пъти

Емилия: Отиде си Феди, едно обичано дете!

19-годишният Феди Башур, шофирал колата, с която катастрофираха фолкпевицата Емилия и годеникът ѝ Жорж Башур, почина вчера следобед. Това съобщиха от болница „Св. Анна“, където момчето бе настанено след тежкия инцидент.

Трагедията стана в следобедните часове на 24 май на магистрала „Тракия“.

„За съжаление, въпреки усилията на лекарите, 19-годишният Ф. Б. е починал. Припомняме, че той пострада много тежко при катастрофа на АМ „Тракия“ и беше хоспитализиран в УМБАЛ „Св. Анна“, съобщиха от болничното заведение.

Феди Башур е син на годеника на Емилия – Жорж Башур.

Още при приемането му в болницата стана ясно, че травмите му са много тежки и животът му е в опасност. Младежът бе с тежка черепно-мозъчна травма и сериозно увреждане на мозъка.

При катастрофата пострадаха и фолкпевицата Емилия и годеникът ѝ Жорж, но двамата са без опасност за живота.

Самата Емилия за първи път коментира кончината на младежа и самата катастрофа.

„Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина.

Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа... В Библията пише:“Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!“ Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим... Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го... и ние ще продължим... Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!“

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Няма коментари към тази новина !