Радина и Деян даряват зимните дрешки на сина си

25.05.2018 15:45 | Видян 2700 пъти

Радина и Деян даряват зимните дрешки на сина си

Звездното семейство на Радина Кърджилова и Деян Донков ще дари дрешките на малкия им син Христо за благотворителност. Това съобщи актрисата в своя видео блог, като отбеляза, че тоалетите са набелязани, след ежегодното пролетно почистване на гардероба.

"Нашите дрехи ще отидат в театъра, разбира се", обясни тя на феновете си в клипа.

Радина, която от последния сезон се присъедини към любимия си в трупата на Народния театър, ще насочи панталонките и блузите на близо 2-годишния Христо към кампанията Въртидрешка. Тя ще се проведе за шеста поредна година, като разменянето на тоалети обикновено се случва през лятото.

"Ние самите често избираме облеклото на Христо от second-hand местенца", обясни още гордата майка, като помоли и последователите си и за родителски съвет, свързан с грижите на момченцето.

Звездата от Стъклен дом и 12А дебютира във влогърските среди в началото на годината. Серията клипове се подвизават под общото наименование Денят на Радина, а в него основните герои са именно тя, Донков и малкия Христо. Проектът е съвместен с moeto-zdrave.life. Често Деян взима дори участие „зад камера“, като влиза в ролята на оператор.

Междувременно една от най-харизматичните двойки в гилдията иска да дари малкия Христо със сестричка.

"Момиченце искаме. Радина години наред питаше "Кога ще си имаме бебе?". Тя е по-млада от мен, нетърпелива за нещата, аз й казвам спокойно, то си идва времето. Трябва да се раждат деца, за да могат да се опълчат и да работят срещу злото", коментира скоро след раждането на Христо актьорът от Калигула.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !