Гаф с тоалета на Меган Маркъл на първия ѝ официален ангажимент

23.05.2018 17:01 | Видян 4482 пъти

Гаф с тоалета на Меган Маркъл на първия ѝ официален ангажимент

Признаваме си, очаквахме повече от новата херцогинята на Съсекс по време на първия й официален ангажимент като съпруга на принц Хари.

Меган Маркъл и принцът присъстваха на градинско парти в Бъкингамския дворец, в чест на принц Чарлз, за многогодишната му благотворителна дейност. На партито присъстваха над 6000 души, свързани с благотворителните организации, подкрепяни от Чарлз. Сред гостите бяха и спасителните екипи от Манчестър, които оказаха първа помощ на пострадалите от терористичния атентат в града, проведен по време на концерт точно преди една година.

Най-очаквана и коментирана бе появата на Меган Маркъл. Всички очакваха със затаен дъх какъв тоалет ще избере за събитието. Тя бе избрала тоалет в светли цветове на Goat на стойност 590 британски лири. Шапката, чантата и обувките й бяха в същите тонове.

Това, което направи лошо впечатление на модните критици беше размерът на роклята, която очевидно й беше голяма. Не бе подминат и чоропогащникът, който е задължителен за дамите от кралската фамилия. Бе отбелязано, че цветът му е крайно неподходящ за нея. Той трябва да е с цвета на кожата на краката и да остане незабележим. Меган отново бе заложила на любимия си нисък кок, който бе избрала и за сватбения си ден.

Всички обаче са единодушни, модерните визии, които Маркъл демонстрираше преди да стане херцогинята на Съсекс бяха доста по-забележителни.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Няма коментари към тази новина !