Селена Гомес заби бившия на Дженифър Анистън

23.05.2018 16:47 | Видян 2849 пъти

Селена Гомес заби бившия на Дженифър Анистън

Няколко месеца след края на брака между Дженифър Анистън и Джъстин Теру режисьорът беше забелязан с певицата Селена Гомес. Ако слуховете са верни и двамата наистина имат афера, това би бил сериозен удар за Анистън, която е близка приятелка със Селена, съобщава Сън.

Актрисата от Приятели никак не се зарадвала на снимките на Селена и Джъстин, които се забавляват из Лос Анджелис. Тя поискала обяснение от своята дружка за това колко сериозни са отношенията им. Източник, близък до Селена, разказа, че Дженифър се обадила на певицата и „не беше приятен разговор за Селена, която остана разстроена. Дженифър се обадила да попита защо тя излиза с Джъстин, защото се почувствала предадена“.

„Тя беше близка със Селена от няколко години и я взе под крилото си. Но е ясно, че Джен е обидена, което наистина засегна Селена“, допълва източникът. На концерт на Тайлър Суифт в Лос Анджелис Селена намекна за влошените си отношения с Дженифър: „Тя беше една от най-добрите ми приятелки, защото като човек никога не е осъждала нито едно решение, което съм вземала. Винаги ме приветстваше там, където съм, окуражаваше ме, когато нямаше за какво“.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !