Sister Bliss от Faithless взриви софийската публика

22.05.2018 17:59 | Видян 1223 пъти

Sister Bliss от Faithless взриви софийската публика

Малко преди кулминацията на емоционалното хаус парти, която настъпи малко след полунощ, за еуфорично настроение на публиката се погрижиха DJ Diass и култовата българска банда Gravity Co, събрала се наскоро в стария си състав. Над 2300 души се събраха в столичната зала Универсиада, за да споделят общата си страст към готина електронна музика и качествен саунд.

Малко преди да пристигне в София, Sister Bliss сподели, че пред Faithless предстои лято, изпълнено с фестивали, на които ще се радват да научат как публиката реагира на новата им музика, която записват в момента. Чаровната Систър Блис излезе на сцената минути след като една от най-модерните групи в българската музика и нейният фронтмен - Явор Захариев нажежиха страстите на публиката до червено.

Британката припомни всички вечните хитове на Faithless, сред които We Come One, Music Matters, God Is A DJ, незабравимата Insomnia, Not Going Home, Salva Mea, Say It To Me и превърна партито в незабравимо за всички присъствали.В момента Faithless работят върху албум, койъо ще е първият от 8 години насам (The Dance e последният им издаден албум през 2010 г.)

Той идва след издадените 6 студийни албума, 4 ремикс албума, 3 албума с компилации и 15 милиона продадени копия и култови хитове,  оглавяващи световните класации в последните десетилетия. Благодарение на седмичното си радио-шоу Систър Блис винаги е в крак с новите течения на електронната сцена и в музиката си успява да преплете заедно всички отделни елементи: канал, мелодия, бас линия и вокал в едно по нов и модерен начин.

Ето какво споделя тя за успеха: „Мисля, че успехът е да бъдеш последователен и да се опитваш да направиш всичко възможно най-добро във всички области, без да жертваш здравето си - психически или физически. Това се оказва доста трудно в свят, в който работните графици и пътуванията могат да те притискат и да бъдат доста натоварващи. Има моменти на неудобство във всички области, в които работя – но всеки път искам да се уверя, че най-доброто качество, на което съм способна е да се свързвам емоционално с хората, ако това е възможно! Това ме прави истински щастлива!“, убедена е Систър Блис.

Ексклузивният DJ Set на 19 май в столичната зала Универсиада се случи по покана на Danc3motion & Ballantine's и взаимната им колаборация TRUE MUSIC.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Няма коментари към тази новина !