Гери-Никол си падала по жени

21.05.2018 15:42 | Видян 2027 пъти

Гери-Никол си падала по жени

Певицата Гери-Никол си пада по жени, а не по мъже, кълнат се столични клюкари.

Според тях Яката дупара има влечение към собствения си пол, но не смее да го признае на семейството си и използва връзката си с Благо Георгиев като удобен параван. Преди седмица самата тя призна в национален ефир, че никога не се е влюбвала и все още не е срещнала човека, който да ѝ вдъхне истински чувства.

Поводът за изказването на тийнейджърката бе предизвикателството да се превъплъти в предаването Като две капки вода в образа на британската звезда Адел и да изпълни нейна песен за раздяла. Гери сподели, че ѝ е трудно актьорски да пресъздаде парчето, тъй като никога досега не е претърпяла разочарование, пише Таблоид.

Според източници на изданието причината за това е, че предпочита жени. Откакто е в предаването тя първо преспа с фолк певеца Константин, а после заби Джизъса, а преди дни Галин се нареди за ПР с певицата.

В края на 2017-а варненката провокира общественото мнение, като се награби с младо момиче. Гери и дружката ѝ запечатаха целувките си със снимка, която певицата качи в социалната мрежа. Поп певицата за пръв път пробвала с жена преди няколко години. Тя имала връзка с танцьорка от популярно заведение, с която се среща и до днес.

Яката дупара се притеснявала да признае на родителите си, а те пък се притеснявали, че вече е на 19, а не излизала въобще с мъже. Не били във възторг от 36-годишния футболист, но поне малко стопили опасенията им, че щерка им няма мераци към срещуположния пол.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !