Мария намери любовта в Англия

18.05.2018 18:00 | Видян 3526 пъти

Мария намери любовта в Англия

Фолкдивата Мария призна, че все по-често пътува до Великобритания не само заради участията си там, но и заради новата си любов. „Чувствам се много добре, много обичам човека до мен, и това си личи. Той е един изключителен мъж като интелект, много е близък като години до мен, естествено аз изглеждам мъничка и крехка до него. Много е възпитан, от прекрасно семейство е и погледа ни към живота е един и същ, а и той като мен е абсолютен работохолик, така че се допълваме някак“, откровена е изпълнителката на Червения картон пред Планета тв.

Мария признава, че любовните трепети не пречат на професионалните ѝ ангажименти, а по-скоро служат като вдъхновение. „Следващата песен е много сладка, записахме я с Радомир Кишев, един нов композитор, с когото работя, а и текстът е уникален. Ако не ми мине котка път, ще я заснема извън рамките на нашата любима родина и ще предложа едно добро видео на всички, които го очакват“, анонсира звездата, цитирана от Монитор. Паралелно, тя работи по още две парчета, едното от които ще е изцяло R&B.

Преди година Мария се раздели с втория си съпруг Християн Гущеров, който към момента се стяга за сватба с плеймейтката Светлана Василева. След краха в отношенията ѝ с милионерския син, певицата призна, че си е припомнила какво е да броиш всяка стотинка в джоба. Когато напуснала бизнесмена, тя била със 100 лв. в джоба и се наложило да продаде всичките си бижута, за да поеме елементарни разходи по издръжката на дъщеря си Марая.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !