Венета Райкова съжали за развода: Не знам защо го направихме

17.05.2018 16:30 | Видян 2602 пъти

Венета Райкова съжали за развода: Не знам защо го направихме

Водещата на „Папараци” Венета Райкова вече не е щастлива от положението си на свободна жена. Телевизионерката открила, че статутът на самотна майка не е за нея и е започнала да съжалява за решението си за развод със съпруга си Тихомир. Дори наскоро се закъхарила, че този път тя е дала тласък на процеса и връщане назад в него няма.

„И аз още не мога да осъзная какво стана, ама на - разведохме се и това е! Ако ни питат хората и ние не знаем защо го направихме, често казано”, съвсем чистосърдечно си призна блондинката след поредния въпрос на почитателите й за решението да скъса с Тишо.

Макар двамата с брадъра и настоящ покерджия да са официално приключили със семейния си живот, след като в началото на годината подадоха документи за развод, това далеч не значи, че не се понасят. Дори напротив – двамата се виждат за всички големи празници и не пропускат да се забавляват по ресторанти и кафенета. Твърдят, че причината за това е техният 9-годишен син Патрик, на когото искат да спестят усещането, че е изоставен от един от двамата си родители.

„За мен най-важното нещо е да отгледам спокойно, възпитано и щастливо детето си”, настоява Венета и никой не може да отрече, че полага големи усилия за това, пише "Таблоид".

Водещата не подценява никоя нужда на сина си и се старае от сега да възпита в него поведение на джентълмен. Късмет е, че в това отношение Райкова признава и баща му Тихомир за особено добър пример. Малкият попивал от него правилното отношение към една жена и след това го репетирал с майка си. „Патрик е един малък мъж. Подарява ми подаръци, които сам е купил с парите, които е спестил. Предлага да плати сметката и дори понякога настоява на баща си да го остави”, разказвала е водещата.

Тихомир също не остава по-назад в грижите за бившата си жена и се опитва да засвидетелства по всякакъв начин подкрепата си. Освен, че е поел част от издръжката над сина си, както е по закон, той не пести от удоволствия, които да споделя не само с Патрик, но и с Венета. Тримата макар и вече неофициално обединени като семейство традиционно излизали на срещи.

„Тихомир идва да ни вземе от вкъщи за вечеря, малко като на среща, само дето имаме деветгодишен син. Като изключим това, че не правим секс, май нищо не се е променило отпреди 5 години”, шегува се с положението Венета.      


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !