Катето Евро с премиера на кулинарното си шоу във Велинград

16.05.2018 14:34 | Видян 1664 пъти

Катето Евро с премиера на кулинарното си шоу във Велинград

На 26 май гостите на Maxi Velingrad Park Hotel & SPA ще се впуснат в гурме преживяване с изключителната актриса и кулинарка Катето Евро. Естествено, вкусните ястия ще са гарнирани с много хумор и смях.

„Няма по-голям кеф за мен да ме похвалят с пълна уста на масата“ – обича да казва тя. Катето ще сподели с гостите много забавни и тъжни истории от живота й, както и страхотни специалитети от книгата ”Тетрадка за рецепти и спомени”. Ще се почувствате все едно сте отишли на гости в дома й, защото смисълът и магията на добрата храна е да я споделиш с приятели.

Maxi Velingrad Park Hotel & SPA ще ви очаква за тази незабравима среща с влюбената в живота, киното и хубавата храна Екатерина Евро. В сърцето на величествените Родопи, най-високата точка на СПА столицата на Балканите, ще можете да се насладите и на кинопрожекция с любим на публиката филм с участието на актрисата.

Презаредете с планински климат в петзвезден лукс, съчетан с пречистващата сила на лековитите минерални води и се потопете в СПА зоната, отговаряща на най-високите стандарти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !