Какво ще бъде менюто за сватбата на Меган и Хари

16.05.2018 11:16 | Видян 2262 пъти

Какво ще бъде менюто за сватбата на Меган и Хари

Дни преди най-голямото събитие във Великобритания, от Кралския двор разкриха какво ще бъде поднесено на сватбата на Меган и Хари.

Кралският майстор-готвач Марк Фланаган сподели, че повечето от ястията за приема, който кралица Елизабет II, ще бъдат от сезонни британски продукти, включително и от именията на домакинята.

Той сподели, че за гостите ще се грижат над 30 готвача, но и бивши служители са изявили желание да помагат за големия ден. Не само, за да бъдат част от най-очакваното събитие, но и за да могат след това да се похвалят, че са били част от него.

“Сватбата не е подходящо време за експерименти. Затова ще бъдат приготвени само изпитани храни, предимно класики,” заяви Фланаган и сподели, че принц Хари и Меган Маркъл се включили в подготовката. Те се поинтересували от всички детайли и са опитали всичко, което ще бъде предложено на гостите.

Приемът ще бъде на коктейлни начала, за да могат 600-те госта да общуват повече. Затова ще преобладават хапките и ястия в малки купички, които могат да се консумират на крак. Десертите също ще са класически. Готвачите вече приготвят стотици шоколадови трюфели, крем брюле на хапки, бисквити с манго панакота и жълти макарони.

Засега не е ясно какъв ще бъде алкохола, който ще се предлага на приема. До момчента на всички приеми на Кралицата се предлагат изискани британски пенливи вина, както и френско шампанско.

Снимки от подготовката може да видите ТУК!

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !