Емилия: Не мачкам чаршафите, а правя любов!

15.05.2018 13:16 | Видян 2353 пъти

Емилия: Не мачкам чаршафите, а правя любов!

Емилия разцъфна след появата на новата й любовна тръпка в лицето на Жорж Башур. Вътрешното състояние на певицата сияе, което проличава и отвън, видя HotArena. Тя е променила целия си мироглед след раздялата с Коко Динев и ето 23 факта за нея, споделени от гледната точка на обновената физически и преродена психически пайнерка.

Изтръпва, когато получи обаждане от … банката. На купон не тръгва без… телефон. Приятелите й я упрекват, че … е прекалено добра. Приятелят, без който не може, е … Светлин. Мисли, че реалити шоутата са … забавление – шоу, но само за зрителите. В последно време се кефи най-много на …. много неща – музика, на това, което се случва в момента в живота й. Не прави секс, прави любов.  Когато половинката й поиска бърз секс… правят бърза любов, цитира „Шоу“.

Завижда на другия пол за… много неща. Емилия приема хомосексуалните бракове, но не ги разбира. С родителите си говори за всичко, но не и за неща, които биха ги притеснили. Политиката за нея е интереси. Личността, на която се възхищава, е мъжът й. „И то мнооооого!“, добавя още певицата.

Признава, че не приема покани за партита и коктейли. В дома си допуска само доказали се хора. Счита абортът като нещо лошо, но понякога е и по-добър вариант.

Би искала да е шеф на себе си. Най-много си харесва очите. Най-големият й недостатък е, че не може да свали „едни 3 кг“. Мечтае да пътува много и да посети всяко кътче от света. Изпитва страх от това да се случи нещо кофти с близките й, от болестта. Има не един, а доста най-хубави спомени и смята, че ще преживее още много красиви моменти. Ако хване златната рибка ще си пожелае винаги да е толкова щастлива, колкото е сега.  


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !