Николета и Ники откриха Club Е11ЕVEN Sofia

14.05.2018 14:41 | Видян 7005 пъти

Николета и Ники откриха Club Е11ЕVEN Sofia

Футболистът Николай Михайлов и половинката му - плеймейтката Николета Лозанова пристигнаха по-влюбени отвсякога на откриването на най-модерния клуб у нас - club Е11ЕVEN Sofia.

Новото нощно бижу в столицата, отвори врати, а цяла плеяда от известни личности мина през червения килим, за да станат част от грандиозното парти. Ники Миахйлов и Николета, които са лицата на клуба, наблюдаваха целия купон от централно ВИП сепаре, на което компания им правеха над десетина приятели, сред които гримьорът Кирил Чалъков и сестрата на Николета - Велина Лозанова.

Топ коафьорът Венелин Кондаков, който е един от най-близките приятели на Николета също бе част от шумното парти и дори отпразнува рождения си ден. За подарък шумната компания му бяха подготвили майтапчийска торта, под формата на две огромни женски гърди.

В купонджийския стил на партито идеално се вписаха водещите – Даниел Петканов и Александра Богданска, които освен завидно чувство за хумор, показаха и доста опит в чупките в ханша.

Репортерката на Папараци Елизабет Методиева се качи на сцената за разрязването на лентата по случай откриването на клуб E11EVEN, а самата ножица бе връчена в ръцете на фолк певецът Илиян. Изборът не бе случаен, тъй като управата си пожелаха всичките им клиенти да са такива купонджии, като изпълнителят на Тупалка.

За да пожелаят попъртен вятър на клуба пристигнаха още: фолк изпълнителите: Борис Дали, Яница, Арти, Алекса, Сашка Васева, моделът Катрин Вачева, брадърите Алфредо Торес и Борислав Комсийски, Христо Сираков, плеймейтката Нора Недкова и много други.

Една от най-големите изненади на вечерта бе пристигането на естрадната прима Кичка Бодурова, която съвсем наскоро се е завърнала в България. След официалната част, купонът продължи с изпълненията на Фики Стораро, който пя до малките часове на нощта.

Снимки на откриването може да видите в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !