Тайните на Мегз

14.05.2018 13:24 | Видян 2012 пъти

Тайните на Мегз

Вчера топ дизайнерката МЕГЗ наежи социалните мрежи, като пусна две свои снимки по бански.

Оказа се, че под дрехите Каканашева крие оформено, стегнато и мускулесто тяло. От няколко седмици красавицата не спираше да се хвали пред последователите си, че ходи на фитнес при мистър София - Ричард Величков и изглежда резултатите не са закъснели.

Не хубавото тяло на МЕГЗ, обаче беше най-обсъжданото под фотосите, а мускулите между краката й. За малкото й нежно тяло изглежда МЕГЗ има много стегнати мускули и сухожилия около интимните си органи, които изглеждат някак нереални за крехката й фигура.

Мнозина от почитателите й дори я обвиниха, че е използвала Фотошоп, за да ги направи; други я  нарекоха трансформърс. Много от феновете й пък я защитиха и я похвалиха за отличната фигура.

Самата МЕГЗ се включи и каза, че не е използвала Фотошоп: „Както всички знаете използвам Фотошоп само на правите снимки, за да си удължа краката, защото съм много нисичка. На седналите няма нужда. Тренирам и харесвам тялото си много. Това на краката ми не е Фотошоп. Колкото и странно да прозвучи това - мускулите в горната част на краката ми са много, много стегнати и в тази странна поза просто си изглеждат така“.

Злите езици веднага започнаха да шушукат, че явно с това МЕГЗ задържа богатите си любовници. Ако мускулите между краката й са толкова стегнати, явно красавицата умее да прави доста магии с тях, с което да държи мъжете в леглото си. Това обяснява защо името й се свързва с някои от най-желаните и богати мъже у нас. За това намекна и самата тя - опитвайки се да се оправдае във фейсбук за неестествено развитите си мускули:

„От 17 -18 годишна тренирам мускулите между краката си. Дори днес останах изумена, че другите жени явно не го правят. Но това е изключително важно за половия ви живот”. Фенове я подкрепиха като цитираха популярните упражнения на Хегел, които много майки правят след раждане.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !