Даниел Крейг – най-скъпоплатеният актьор с новия Бонд

12.05.2018 09:00 | Видян 2073 пъти

Даниел Крейг – най-скъпоплатеният актьор с новия Бонд

Макар и още да не е ясна датата, на която отново ще се заредим с приключенията на Джеймс Бонд, вече е ясно, че Даниел Крейг отново ще се превъплъти в образа на агент 007.

Макар и дълго време да отрича, че отново ще се захване с тази роля, актьорът все пак е склонил. Причината може да е фантастичният хонорар, който ще получи. Сумата се пази в тайна, но се знае, че е наистина внушителна. Според „Варайъти“ става въпрос за 25 млн. долара. Именно с този свой хонорар британецът ще се превърне в най-скъпоплатеният сред холивудските звезди.

Така Крейг е крачка напред пред звезди като Дуейн Джонсън, Вин Дизел и Том Круз. За сравнение – за филма „Red Notice“, който ще излезе на екран през 2020 г., Джонсън ще получи 22 милиона долара. Дизел прибра 20 милиона долара за миналогодишния осми епизод от поредицата „Бързи и яростни“. Даниъл Крейг ще получи и процент от приходите на филма. Така банковата му сметка може да набъбне със 100 милиона долара.

След като се превъплъти за четвърти път в образа на Бонд в 24-ия филм „Спектър“ от поредицата, Даниъл Крейг гръмко заяви, че предпочита да му „отрежат ръцете“, отколкото отново да се снима в поредицата. След известно време стана ясно, че Крейг ще изиграе прочутия шпионин за пети и последен път.

Източник: tialoto.bg
Снимка: A + Films

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Няма коментари към тази новина !