Съдя сайта на В. Божков, сече Симеонов

11.05.2018 11:59 | Видян 1436 пъти

Съдя сайта на В. Божков, сече Симеонов

Не купувам джиесем оператор и нямам офшорни фирми за онлайн хазарт, както писа един сайт, който вече съдя за други лъжи, отсече вицепремиерът Валери Симеонов пред СКАТ.

Така той коментира забавната дописка на actualno.com, в която той е нападнат, че проправял път за собствен лизнес в залаганията, като с това се обяснява проектът му със закон да бъде спряна рекламата на игри на късмета, както и да бъдат ограничени до нормалното местата за продаването на талончета.

Вицето определи ситуацията като "Симеонов и НФСБ срещу бизнес за 3 млрд.лв." и цитира срещата си с бизнесмена Васил Божков, когото разочаровал и не приел аргументите му, след което започнала атаката.

"Защита чрез лъжи", нарече патриотът и други твърдения на сайта, според който той не бил отчел голямата социана роля за спорта, която играела Националната лотария.

"Дават 5000 лв. на година", цитира закона вицепремиерът. И напомни, че бумът на лотариите, прокаран от кабинета Борисов 1 през 2012 г. и подсилен от правителството на Орешарски, всъщност е подял Държавния спортен тотализатор, който издържа българския спорт с милиони.

По-малко пари за тото значат по-скромно финансиране за спорта, още веднъж посочи Симеонов, като напомни, че 18% от всички приходи на ДСТ отиват за тази благородна кауза.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !