Джони Деп се сби на снимачната площадка

11.05.2018 11:31 | Видян 1565 пъти

Джони Деп се сби на снимачната площадка

Джони Деп все по-често започва да си изпуска нервите не само у дома, но и на обществени места.

Най-високо платеният актьор в света нападна мениджъра на локация по време на снимките на престъпния детектив LAbyrinth, съобщава New York Post.

Инцидентът е станал по време на снимки по улиците в центъра на Лос Анджелис. Деп, който пил през целия ден, се опитал сам да режисира сцена. Когато разрешението за снимките в центъра изтекло, мениджъра по локацията заявил на Деп, че трябва да приключват. Холивудската звезда се ядосал и се опитал да го удари.

“Той стоеше много близо до него и извика: “Кой си ти? Нямаш права да направиш това!”, разказва източника. След като го дръпнали настрана от мъжа, пияният Джони не се спрял и изкрещял “удари ме ако смееш, ето ти 100 000 долара”.

Напоследък актьорът има доста неприятности. След като се разведе с бившата си съпруга Амбър Хърд, той бе съден от бившите си мениджъри, твърдейки, че са го обрали. Днес Деп има проблеми и с бивши охранители, които казват, че ги е третирал като детегледачки и не им плащал редовно. “Избърсвахме му белия прах от под носа, за хората да не разберат, че се дрогира”, казват телохранителите.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !