Рут Колева събира 2500 меломани в 02 Arena

09.05.2018 16:09 | Видян 1840 пъти

Рут Колева събира 2500 меломани в 02 Arena

Поразяващата уста в родния поп Рут Колева ще се качи за първи път на сцената в грандиозната зала 02 Arena в Лондон. Пред близо 2500 меломани, изпълнителката на Run ще изпее някои от най-големите си хитове, преди на терен да се появи италианската звезда Марио Бионди.

Заветната дата е 5 юли, а за да видите необичайното дуо в арената, която традиционно става терен на концерти на изпълнители от ранга на Кейти Пери, Nickelback, Енрике Иглесиас, Брайън Адамс, Шон Мендес и др., ще трябва да преброите между 35 и 58 паунда.

„Представях си, че Рут Колева и 02 Arena ще ги видя в едно изречение след 10тина години, но ето го. За първи път в такава грандиозна зала, заедно с голямата италианска джаз звезда Марио Бионди“, горда е и самата певица, която преди ден стартира европейското си турне в подкрепа на последния й диск Confidence. Truth. Първата спирка от музикалната обиколка бе унгарската столица Будапеща. Следват Виена (11 май), Брюксел (13 май), Прага (14 май и 4 юни), Кьолн (15 май), Кошице (19 май), Париж (22 и 24 май), Амстердам (25 май), Хамбург (1 юни) и Берлин (3 юни). В края на годината Колева ще зарадва и родните си фенове с концерт в зала „България“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !