Даниел Крейг прибира $25 млн. от Бонд 25

09.05.2018 15:54 | Видян 1711 пъти

 Даниел Крейг прибира $25 млн. от Бонд 25

Даниел Крейг ще получи колосален хонорар в размер на 25 милиона долара от петия филм, в който ще затегне вратовръзката на Джеймс Бонд. Режисираната от Дани Бойл лента се очаква да се появи на голям екран на 8 ноември 2019 г., а солидната финансова инжекция за актьора е в резултат на трудните преговори за продукцията.

Припомняме, че след като участва в четвъртия си проект от франчайза, Крейг заяви, че предпочита да му „отрежат ръцете“, отколкото да се завърне към образа на прочутия шпионин. Очаква се звездата да получи и процент от приходите на предстоящия „Бонд 25“, с което печалбите му могат да достигнат и до 100 милиона долара. Така, Крейг ще се разпише като най-скъпоплатеният актьор в холивудските среди. За сравнение, в последните си проекти другите фаворити за титлата Дуейн Джонсън-Скалата, Вин Дизел и Ан Хатауей са се договорили за съответно 22, 20 и 15 милиона долара.

Междувременно стана ясно, че екранният Джеймс Бонд има и друг повод за наздравица. Заедно със съпругата си – актрисата Рейчъл Уайз, са в очакване на първия си общ наследник. Какъв ще бъде полът на бебето и кога по-точно ще се появи то обаче все още не е ясно.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Няма коментари към тази новина !