Раян Рейнолдс брани Салма Хайек в София

09.05.2018 11:16 | Видян 1879 пъти

Раян Рейнолдс брани Салма Хайек в София

Блокбастърът Бодигард на убиеца, който доведе Раян Рейнолдс и Самюел Джаксън у нас преди две години, официално получи зелена светлина за продължение.

Втората част на лентата ще носи името Бодигард на жената на убиеца, а продуцент отново ще е Ави Лернер с Millennium Media, в чийто списък с основни локации е именно България.

По-наблюдателните фенове веднага разпознаха Салма Хайек в ролята на главен герой. Актрисата с мексикански корени изигра нахаканата съпруга на екранния наемен убиец, в чиято кожа скочи Джаксън, а затворническите сцени с нея се превърнаха в тотален хит. Сега героят на Рейнолдс – професионалният бодигард Майкъл Брайсу, ще трябва да изостави „клиента си“ Дариус Кинкейд, за да брани живота на половинката му.

За продължението на продукцията, излязла по кината през 2017 г., стана ясно от постер в каталога за предстоящи филми на фестивала в Кан, видя Монитор. Плакатът издава единствено в каква светлина ще видим главните герои с думите: „Добрият. Лошият. И напълно лудата“.

Макар подробности около каста и сюжета все още да се пазят в тайна, в момента се водят преговори с Рейнолдс и Джаксън, които са на един подпис разстояние от завръщането си в лентата. На режисьорския стол отново ще седне Патрик Хюс, а сценарият е поверен на Том О`Конър.

Работата по продължението на Бодигард на убиеца не е изненада, тъй като екшънът с комедийни нотки успя да спечели 177 милиона с бюджет от само 30 милиона долара. Очаква се снимките да започнат в края на годината.

По време на престижния фестивал в Кан ще бъдат разгледани концепциите и на други ленти, за които ще се вдигне снимачен сет в България - Непобедимите 4 и Рамбо 5, също продуцирани от Millennium Media. Само преди дни стана ясно, че Силвестър Сталоун отново ще раздава правосъдие от името на бившата зелена барета Джон Рамбо.

71-годишната звезда ще се заеме и със сценария на филма, а клапата ще щракне на 1 септември. Снимките за чевъртия филм под щампата на Непобедимите пък са планирани за лятото.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !