Моника Валериева: Имам три развалени годежа

08.05.2018 10:05 | Видян 2907 пъти

Моника Валериева: Имам три развалени годежа

Само месец след като се похвали, че е казала „да“ на любимия си, Моника Валериева развали годежа. Причината още не е ясна, а за раздялата съобщи самата плеймейтка с пост в профила си в Инстаграм.

От думите на 28-годишната плеймейтка обаче личи, че при раздялата не е прекрачен добрият тон в общуването им. Припомняме, че за годежа стана ясно в края на март, когато Моника показа диамантения си пръстен. Тогава тя сподели, че бижуто струва около 100 000 долара, а сватбата беше предвидена за това лято.

Плеймейтката искаше да се разходи до олтара в Дубай, където тя и мистериозният й приятел живяха през последните месеци. Моника даде ексклузивно интервю в предаването „Папараци“ по бТВ.

Какво се случва с твоят личен живот и каква е причината за раздялата?

За да се разделят двама човека не е чак толкова наред всичко. Иначе аз съм добре, благодаря, че ме питаш. Относно „защо“ се стигна до тук и каква е причината, няма да я споделям по телевизията.

С теб всичко наред ли е?

С мен, да.

Къде се намираш в момента?
Аз съм си в България, не съм се затворила вкъщи. Имам си приятели, имам семейство. Дали плача или не си е мой проблем. Сега искаш като ми звъниш, да цивря по телефона ли…

Да не би да няма годеник и цялото това нещо да е било пиар?
Какъв пиар, за какво? Аз съм имала три годежа, дали ще си правя според теб пиар с циркове и да се излагам, че след десет дни по-късно ми се разваля. Това си  едаже жив срам. Благодаря на Бога, че нямам развод, защото можеше и до там да се стигне.

След три годежа защо не се ожени нито веднъж?

Ами явно не ми е писано…

И нищо ли интересно няма около теб?
Няма нищо интересно…Няма никакъв пиар

Има ли шанс да се съберете отново?
От моя страна, категорично „не“.

Какво толкова е направило това момче, че си толкова категорична?
Той е мъж, не е момче. Няма никакво значение, аз никого не съдя.. Било, каквото било. Имали сме прекрасни моменти, по снимките си личи, които съм споделяла в социалните мрежи. Общо взето си беше една приказка и си свърши…Не е лесно между мен и него, разочарование си е за една жена, но дотам…Все пак животът също продължава.

Обикновено, за да се стигне до радваляне на годеж е намесен трети човек, имаше ли изневяра при един от двамата?

Не е това причината. Аз мисля, че всичко се прощава, дори и изневярата. Няма никакво значение ,това си е моят личен живот. Мога да кажа, че сензация няма да има, за да кача отново статус с пост „Събрахме се!“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !