Фенове скочиха срещу Джиджи Хадид

04.05.2018 16:45 | Видян 2038 пъти

Фенове скочиха срещу Джиджи Хадид

Фенове на супермоделът Джиджи Хадид се възмутиха от последната ѝ фотосесия. 23-годишната красавица украси корицата на италианското сп. Vogue, но вместо да блести с естествента си хубост, която я прослави, на снимката кожата ѝ е няколко пъти по-тъмна, а чертите на лицето ѝ са видимо променени с Фотошоп.

Масовото недоволство принуди по-голямата от сестрите Хадид и редакторите на Vogue да поднесат извинения. „Моля ви, рзберете, че моят контрол над фотосесиите не фигурира в условията и изчезва напълно след като напусна снимачния сет. Въпреки че разбирам какви са били намеренията на Vogue Italia, те не бяха изпълнени коректно и притесненията ви са оправдани. Надявам се това да даде пример на други списания за в бъдеще.“, написа моделът в социалната мрежа, след което изтри снимката от корицата на списанието от профила си в Инстаграм.

От Vogue защитиха избора на фотографа, отговорен за сесията – Стивън Клайн.

„През цялата си история, Vogue е уважавл и окуражавал креативните идеи на фотографите. На последната ни корица, заснета от Стивън Клайн, се търсеше визия на плажна история с бронзов тен. Разбираме, че резултатът доведе до различни дебати с нашите читатели и искрено се извиняваме, ако сме обидили някого“, гласи писмено заявление на редакторите.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !