Йорданка и Станислав на финал в MasterChef

03.05.2018 15:45 | Видян 2237 пъти

Йорданка и Станислав на финал в MasterChef

Йорданка Райкова е най-вероятната победителка в най-новия сезон на „Мастършеф”, шушукат в Би Ти Ви. Там уж пазят тайна по развитието на състезанието за готвачи, но вече се говори, че тази година най-големи шансове за титлата има бившата журналистка. На финала тя по всяка вероятност ще се конкурира с пожарникаря , Станислав Райчев.

За момента Станислав се очертава като любимец на публиката, докато Данчето не може да се похвали с кой знае какви симпатии нито от страна на зрителите, нито от останалите участници в шоуто. Повечето се дразнят от нейната самоувереност и вечната усмивка дори в най-трудните моменти. Намират я за нахална и надменна. Освен това блондинката трудно може да се нарече „отборен играч”, затова често е на елиминации, когато готви в екип с другите. Ястията, които приготвя сама, обаче са безупречни и от сега се знае, че ще й гарантират финал.

Въпреки това интернет страницата на кулинарното риалити е пълна с негативни коментари срещу бившата журналистка, която е родом от Пазарджик, но е прекарала голяма част от живота си в Германия. „Ако спечели, спирам да гледам това предаване!”, заканват се много от зрителите. Наскоро в защита на Дани се изказа участничката от предишния сезон на „Мастършеф” Цветелина Костадинова, известна още като Цвета Късмета. Разменените между двете кулинарки реплики издават, че са близки не само по линия на предаването.

Цвета пише: „Браво, Йо, не спирай да ги дразниш! Те се тресат от злоба на хубави чинии... и не чети хейтърски коментари... ти вече си „злото” в таз ревлива кухня...”. Йорданка отговаря: „масата не прощава на самоуверени, начетени (пък и наперени), а и усмихнати участници. Щом няма сълзи и драма – не си наш човек! И не прощаваме на успешните, нали”.

Всеобщият любимец Станислав  пък наскоро спечели състезание на един от спонсорите на предаването – популярна марка бира. Сега той има свой канал в световно известна мрежа за видеосподеляне, където редовно представя авторските си рецепти. Това дава основание на феновете му да смятат, че е абониран за победата. Според експерти обаче в кухнята Йорданка го превъзхожда. Освен това тя е близка с много ВИП персони, включително Иван Лечев, който в един от епизодите на „Мастър шеф” влезе в ролята на клиент, оценяващ ястията й. Затова се смята, че Дани е поне с крачка пред конкуренцията.

Третата, за която се смята, че ще стигне до финала, е сервитьорката Лъчезра, която с визитката си в предаването разплака зрителите, разказвайки за тъжната си съдба на бедно дете, израсло без баща. Много от тях обаче започват да се дразнят на склонността й да плаче при най-малкия проблем и да се опитва да извлича облаги от нещастното си минало.     

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !