Екипът на Тимати на визита у нас

03.05.2018 14:58 | Видян 1624 пъти

Екипът на Тимати на визита у нас

Мениджмънтът на Тимати идва на специална визита у нас. Екипът на най-успешния руски RnB изпълнител ще посети Южното ни Черноморие в търсене на най-подходящия хотел за звездата във връзка с концерта му на 28 юли в Слънчев бряг.

Изборът ще е труден, тъй като изискванията на рапъра са доста високи и апартаментът, в който ще отседне, трябва максимално да отговаря на стандарта, на който е свикнал Тимати.

След успешния концерт през февруари в зала „Универсиада“, хитмейкърът ще се завърне отново у нас с уникален летен лайв на една от най-желаните парти дестинации - CACAO Beach. За втората си среща с българската публика звездата обеща да подготви много нови изненади.

Освен най-големите си хитове „Где ты, где я“, „Поколение“, „Лондон“, „Ключи от рая“, „Дорога в аэропорт“, „Баклажан“ и други, покорили музикалните класации не само в Русия, но и в цял свят, хитовият изпълнител ще представи и песни от новия си албум, премиерата на който ще е съвсем скоро. Концертът на Тимати в Слънчев бряг е на 28 юли 2018 г. на CACAO BEACH.

Начало 21:00 часа. Билетите са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: 50 лева, а на място в деня на концерта: 70 лв.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !